AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut çırpmak

Kahve falında dut çırpmak

Kahve falında dut çırpmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut çırpmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında dut çırpmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sofra çırpmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır çırpmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halı çırpmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında hamur çırpmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kek çırpmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz çırpmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında yün çırpmak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir