AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra çırpmak

Kahve falında sofra çırpmak

Kahve falında sofra çırpmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofra çırpmak gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına yorulur.

Kahve falında sofra çırpmak adım adım başarıya ulaşılacağına, hayatının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusu çırpmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı çırpmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dut çırpmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz çırpmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün çırpmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında halı çırpmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir