AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur çırpmak

Kahve falında hamur çırpmak

Kahve falında hamur çırpmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Kahve falında hamur çırpmak gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında hamur çırpmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında kayısı çırpmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün çırpmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz çırpmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında elma çırpmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan halı çırpmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında halı kilim çırpmak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra çırpmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir