AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek çırpmak

Kahve falında kek çırpmak

Kahve falında kek çırpmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, hayırlı bir işe başlayacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında kek çırpmak gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Kahve falında kek çırpmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işaret eder.

Kahve falında kayısı çırpmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında halı kilim çırpmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında tozlu halı çırpmak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün çırpmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birşey çırpmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında sofra bezi çırpmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında ceviz çırpmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir