AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı çırpmak

Kahve falında halı çırpmak

Kahve falında halı çırpmak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında halı çırpmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında tozlu halı çırpmak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, darlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı çırpmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan halı çırpmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında halı kilim çırpmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında dut çırpmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf çırpmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra çırpmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz çırpmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir