AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün çırpmak

Kahve falında yün çırpmak

Kahve falında yün çırpmak anne baba ile ters düşüleceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün çırpmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin.

Kahve falında yün çırpmak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu halı çırpmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz çırpmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Kahve falında hamur çırpmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında halı çırpmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır çırpmak çevre değiştireceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalet etmektedir.

Kahve falında elma çırpmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında soba borusu çırpmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir