AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır çırpmak

Kahve falında çamaşır çırpmak

Kahve falında çamaşır çırpmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır çırpmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Kahve falında çamaşır çırpmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı çırpmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşaf çırpmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalettir.

Kahve falında halı çırpmak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında soba borusu çırpmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kek çırpmak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, malların artacağına inanılır.

Kahve falında elma çırpmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir