AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz çırpmak

Kahve falında ceviz çırpmak

Kahve falında ceviz çırpmak kişinin şansının artacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz çırpmak gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında ceviz çırpmak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz ağacı çırpmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında halı çırpmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret eder.

Kahve falında yün çırpmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan halı çırpmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu halı çırpmak bunalıma düşeceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında halı kilim çırpmak darlanacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf çırpmak bazı kaynakların tükeneceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir