AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşüyormuş gibi olmak

Kahve falında düşüyormuş gibi olmak

Kahve falında düşüyormuş gibi olmak çaresiz hallere düşeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yüklü siparişler alacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşüyormuş gibi olmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Kahve falında düşüyormuş gibi olmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşermiş gibi olmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında düşer gibi olmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir