AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşermiş gibi olmak

Kahve falında düşermiş gibi olmak

Kahve falında düşermiş gibi olmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında düşermiş gibi olmak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi yanlış yönlendirebilir.

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmüş gibi olmak hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ömür boyu başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden düşüyormuş gibi olmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir