AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak çok büyük hayır duaları alacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında düşmüş gibi olmak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına yorulur.

Kahve falında düşermiş gibi olmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşer gibi olmak doğru yatırımlar yapacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında düşüyormuş gibi olmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir