AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşer gibi olmak

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşer gibi olup uyanmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine inanılır.

Kahve falında düşüyormuş gibi hissetmek kötü yollara gireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşer gibi olmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında düşecek gibi olmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir