AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak fal sahibinin elinin darlaşacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kısmetinin de açılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini işine veremeyeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak gördüyseniz:

  • Gereksiz şeyler için para sarfetmezsiniz.

Kahve falında bir yerden düşüyor gibi olmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına inanılır.

Kahve falında bir yerden düşüyormuş gibi olmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir