AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yarar getireceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yapılan planların alt üst olacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında düşermiş gibi olmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işarettir.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak iyi habere, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir