AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşer gibi olmak

Kahve falında düşer gibi olmak

Kahve falında düşer gibi olmak önünün açık olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ne yöne gideceğine, muradın olacağına, para biriktirebileceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işarettir.

Kahve falında düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşermiş gibi olmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Kahve falında düşmüş gibi olmak kişinin gönlünü alacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak zor zamanların böylece geride kalacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir