AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sevdiğini söyleyeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşecek gibi olmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten düşer gibi olmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak niyetlendiği işlere gireceğine, geçim derdi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşüyormuş gibi olmak malının da eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmüş gibi olmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında düşer gibi olmak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir