AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmemek için tutunmak

Kahve falında düşmemek için tutunmak

Kahve falında düşmemek için tutunmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayırlı kararlar alacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmemek için tutunmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında birini düşerken tutunmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında düşerken tutunmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak zarar gören insanlara yardım edeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir