AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşerken tutunmak

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak heveslerin söneceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, aksine daha da zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak güç alacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında balkona tutunmak yeni işlere gireceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine inanılır.

Kahve falında birini düşerken tutunmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet eder.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmemek için tutunmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak birikmiş parasının olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir