AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden tutunmak özlemelerin son bulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden tutunmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tutunmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekte tutunmak geleceğine bakacağına, yolunda devam edeceğine inanılır.

Kahve falında düşmemek için tutunmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir