AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden tutunmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yere tutunmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında yüksekte tutunmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir