AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini düşerken tutunmak

Kahve falında birini düşerken tutunmak

Kahve falında birini düşerken tutunmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dileklerinin yerine geleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Kahve falında düşerken tutunmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında düşmemek için tutunmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında birini düşerken tutunmak götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir