AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşerken bir yere tutunmak

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, gitmediği yerlere gideceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak ömür boyu başarılı olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere tutunmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere tutunmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak moralinin bozulacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birini düşerken tutunmak huzurun bozulacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir