AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmekten korkmak

Kahve falında düşmekten korkmak

Kahve falında düşmekten korkmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşmekten korkmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmekten korkmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, dedikoduya inanılır.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kazancının günden güne arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında düşmek korkmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak hatalarını fark edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalettir.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize düşmekten korkmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir