AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, maneviyata yöneleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak hasretliklerin bir araya geleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden korkmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sıkıntıların azalacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerde korkmak gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir