AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmek korkmak

Kahve falında düşmek korkmak

Kahve falında düşmek korkmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, kişinin başarılarının artacağına, yeni işlere atılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kişinin evlatlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında düşmek korkmak gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında suya düşmekten korkmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmekten korkmak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, onu cesaretlendireceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında denize düşmekten korkmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında düşmek korkmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak aile saadetinin artacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir