AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşmekten korkmak

Kahve falında denize düşmekten korkmak

Kahve falında denize düşmekten korkmak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine yorulur.

Kahve falında denize düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında denize düşmekten korkmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında düşmek korkmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya düşmekten korkmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmekten korkmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir