AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Zamanlama sorunlarını kaldırın.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısından düşmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında çatıdan aşağıya düşmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten son anda kurtulmak hayatının belli bir rutine oturacağına, zorlukların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında çatıdan düşmek kalbinin küt küt edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çatıya düşmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir