AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düşmekten korkmak

Kahve falında suya düşmekten korkmak

Kahve falında suya düşmekten korkmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında suya düşmekten korkmak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize düşmekten korkmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret eder.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında düşmekten korkmak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında düşmek korkmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir