AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşmekten korkmak

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, kendi işine sahip olacağına, kafasının karışacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan korkmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda korkmak başarılarının kalıcı olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmek korkmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya düşmekten korkmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında düşmekten korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak yaşlılığında da rahat edeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir