AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Spor yaparak veya hareketli bir aktiviteyle bunu üzerinizden atın.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalettir.

Kahve falında suya düşmekten korkmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında düşmek korkmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak epey bir zarara uğrayacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize düşmekten korkmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmekten korkmak şansızlığın kırılacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir