AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla uğraşmak

Kahve falında düşmanla uğraşmak

Kahve falında düşmanla uğraşmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, zor bir döneme gireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanla uğraşmak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Kahve falında düşmanla uğraşmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birisiyle uğraşmak kazançlı çıkacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında unla uğraşmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıtlarla uğraşmak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına alamet eder.

Kahve falında birileriyle uğraşmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında köpeklerle uğraşmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine yorulur.

Kahve falında sayılarla uğraşmak zorluklarını aşmayı bileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir