AnaSayfa / Genel / Kahve falında unla uğraşmak

Kahve falında unla uğraşmak

Kahve falında unla uğraşmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında unla uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Kahve falında unla uğraşmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine inanılır.

Kahve falında cinle uğraşmak atılan adımların boşa çıkacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebekle uğraşmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarla uğraşmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalettir.

Kahve falında birileriyle uğraşmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pislikle uğraşmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir