AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıtlarla uğraşmak

Kahve falında kağıtlarla uğraşmak

Kahve falında kağıtlarla uğraşmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıtlarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Kahve falında kağıtlarla uğraşmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında örümcekle uğraşmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kargayla uğraşmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uğraşmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yolculuğa delalet etmektedir.

Kahve falında yılanla uğraşmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarla uğraşmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında birileriyle uğraşmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir