AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerle uğraşmak

Kahve falında köpeklerle uğraşmak

Kahve falında köpeklerle uğraşmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında köpeklerle uğraşmak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamurla uğraşmak içine büyük bir huzurun dolacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalettir.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında polisle uğraşmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyle uğraşmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evraklarla uğraşmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyle uğraşmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir