AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayılarla uğraşmak

Kahve falında sayılarla uğraşmak

Kahve falında sayılarla uğraşmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sayılarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Kahve falında sayılarla uğraşmak iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakayla uğraşmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedilerle uğraşmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalettir.

Kahve falında rakamlarla uğraşmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine rivayet eder.

Kahve falında cinle uğraşmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında dişle uğraşmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sularla uğraşmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir