AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle uğraşmak

Kahve falında birileriyle uğraşmak

Kahve falında birileriyle uğraşmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, yeni duygular tadacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, ticarette başarılı olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birileriyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında birileriyle uğraşmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle uğraşmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, Allah’ın yolundan gideceğine yorulur.

Kahve falında suyla uğraşmak uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, rakipleri mağlup edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanla uğraşmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunla uğraşmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işarettir.

Kahve falında kedilerle uğraşmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında şeytanla uğraşmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında inşaatla uğraşmak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir