AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla dövüşmek

Kahve falında düşmanla dövüşmek

Kahve falında düşmanla dövüşmek duraklama yaşanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla dövüşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle veya partnerinizle ilişkinizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında düşmanla dövüşmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanınla dövüşmek ters giden işlerin normale döneceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle dövüşmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında adamla dövüşmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kendinle dövüşmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında akrabayla dövüşmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir