AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanınla dövüşmek

Kahve falında düşmanınla dövüşmek

Kahve falında düşmanınla dövüşmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanınla dövüşmek gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında düşmanınla dövüşmek uzun sohbetler edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla dövüşmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşle dövüşmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip dövüşmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polisle dövüşmek işinden geri kalacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında anneyle dövüşmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayla dövüşmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir