AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanıyla dövüşmek

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Kahve falında düşmanınla dövüşmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla dövüşmek sayılacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisle dövüşmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanla dövüşmek kalben çok rahat edileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle dövüşmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kısmetin ve talihin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında saç baş dövüşmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, büyük zararlar getireceğine inanılır.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir