AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinle dövüşmek

Kahve falında kendinle dövüşmek

Kahve falında kendinle dövüşmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında kendinle dövüşmek gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Kahve falında kadınla dövüşmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla dövüşmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında komşuyla dövüşmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horozla dövüşmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birisiyle dövüşmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına inanılır.

Kahve falında hayvanla dövüşmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle dövüşmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir