AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle dövüşmek

Kahve falında ölüyle dövüşmek

Kahve falında ölüyle dövüşmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle dövüşmek gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz bir hedefinizi gerçekleştirmeye sandığınızdan daha yakınsınız.

Kahve falında ölüyle dövüşmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, çok daha büyük adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, rahata kavuşmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşle dövüşmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında yılanla dövüşmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle dövüşmek başarıların devamlı olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanla dövüşmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında köpekle dövüşmek zarar etmeyeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyle dövüşmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir