AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek rızkın genişlemesine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, ömrünün de uzun olacağına, el üstünde tutulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek gördüyseniz:

  • Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek şansının ve bahtının açık olacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında adamla dövüşmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvanla dövüşmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, haneye bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın kadına dövüşmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle dövüşmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir