AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamla dövüşmek

Kahve falında adamla dövüşmek

Kahve falında adamla dövüşmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, dünya malı elde edeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kazancını artıracağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamla dövüşmek gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Kahve falında adamla dövüşmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek işlerine verimin hâkim olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga etmek dövüşmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanla dövüşmek birikmiş parasının olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulur.

Kahve falında kılıcla dövüşmek büyük bir işin sahibi olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında babayla dövüşmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir