AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla dövüşmek

Kahve falında akrabayla dövüşmek

Kahve falında akrabayla dövüşmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yetkili bir göreve atanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında akrabayla dövüşmek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında akrabayla dövüşmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahla dövüşmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanla dövüşmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, toplum içindeki değerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanla dövüşmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inekle dövüşmek ağlayacağına, strese gireceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle dövüşmek alkış alacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir