AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanıyla tartışmak

Kahve falında düşmanıyla tartışmak

Kahve falında düşmanıyla tartışmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Kahve falında düşmanla tartışmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulur.

Kahve falında düşmanıyla tartışmak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Kahve falında misafirle tartışmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş tartışmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek sesle tartışmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dostunla tartışmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında tartışmak bağırmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir