AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak

Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak

Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet eder.

Kahve falında aile bireylerini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sağlıklı bir kişi olmaya inanılır.

Kahve falında aile bireyleriyle kavga etmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş aile bireylerini görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine inanılır.

Kahve falında aile bireyleri görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tartışmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında aile içinde tartışmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında aile fertleriyle tartışmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir