AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş tartışmak

Kahve falında arkadaş tartışmak

Kahve falında arkadaş tartışmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaş tartışmak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yakın arkadaşınla tartışmak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla tartışmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşıyla tartışmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi arkadaşla tartışmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşla tartışmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla tartışmak önemli bir lider haline geleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşla tartışmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir