AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla tartışmak

Kahve falında düşmanla tartışmak

Kahve falında düşmanla tartışmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla tartışmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Kahve falında düşmanla tartışmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanıyla tartışmak çok büyük başarılar kazanılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında enişteyle tartışmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı inanılır.

Kahve falında bayanla tartışmak kafasının karışacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalettir.

Kahve falında telefonda tartışmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabasıyla tartışmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayla tartışmak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle tartışmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir