AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek sesle tartışmak

Kahve falında yüksek sesle tartışmak

Kahve falında yüksek sesle tartışmak malından ve parasından olacağına, güzel haberler alacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle tartışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında yüksek sesle tartışmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle namaz kılmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek sesle osurmak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek sesle sure okumak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesle şarkı söylemek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek sesle ağladığını görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek ses duymak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek sesle ayetel kürsi okumak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir