AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostunla tartışmak

Kahve falında dostunla tartışmak

Kahve falında dostunla tartışmak işlerine verimin hâkim olacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dostunla tartışmak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Kahve falında dostunla tartışmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına inanılır.

Kahve falında dostunu dövmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eş dost görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dost bir köpek görmek konferans ve seminerlere katılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dost köpek görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dostumu görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında en iyi dostunu görmek kötü duygularını yeneceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir